Parembugan Panganggo:JV033Herlinda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV033Herlinda!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.03 (UTC)

StefanusRA rembugan 04:01, 22 Maret 2011 (UTC)

Nuwun sewu, artikel panjenengan sampun sae. Ananging, ukaranipun taksih kirang kathah. Sumangga dipuntambahi malih kadosta foto, interwiki, kaliyan cathetan suku. Sumangga dipunjangkepi malih. nuwun. PL05 Faradisa rembugan 08:29, 25 Maret 2011 (UTC)

Nuwun Sewu
JV033Herlinda
Menika Aturan Kompetisi ing Putaran Pertama

  • Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa , putaran I diwiwiti tanggal 27 Maret 2011

lan puteran I pungkasan ing tanggal 31 Mei banjur putaran ka-2 mulai diwiwiti

  • Katantuan Puteran Kapisan (Ngawé Artikel Sampurna)
  • Katantuan Umum:
    • Ing 5 dina turut-turut ora nyunting artikel, peserta dianggep GUGUR
    • Artikel Sampurna kabagi dening 5 rujukan, ana gambar, wikifisasi, interwiki, lan kategori
    • Ing Saben akhir kalimat kudu kasertan dengan rujukan
  • Peraturan Putaran Pertama:
  • Sakjroning 14 dina pisanan, peserta kudhu ngawe paling sithik 2 artikel sampurna
  • Dina ka-15 Nganti manjing putaran kaloro kedua, syaraté peserta kudhu bisa ngawe artikel sempurna paling sitik 10 artikel


Mangga berbagi lan beramal ting Wikipedia Basa Jawa. Sugeng Lomba Maturnuwun.PL05 Faradisa rembugan 01:16, 27 Maret 2011 (UTC)

Ayo nyunting[besut sumber]

Ayo semangat nyunting... Gangsal dinten boten nyunting, gugur loh...

Artikel Tari opak abang sampun sae, sumangga dipunlajengaken. Nuwun. PL05 Faradisa rembugan 06:36, 30 Maret 2011 (UTC)

Patroli Babak 1 Sesi II[besut sumber]

Kula nuwun JV033Herlinda...

punika hasil Patroli Babak 1 Sesi II

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 9 April 2011 2. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Tari opak abang 1 dereng wonten dereng wonten dereng wonten dereng wonten dereng wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I Sesi II

Nuwun..PL05 Faradisa rembugan 06:21, 31 Maret 2011 (UTC)

Ayo nyunting[besut sumber]

Kanca-kanca ayo nyunting....

semangat...

aja padha mrithili...

Eling hadhiyahe lho...

nuwun. PL05 Faradisa rembugan 05:30, 13 April 2011 (UTC)

Symbol thumbs upcolor.png Siiip..! Empu rembugan 06:01, 13 April 2011 (UTC)

Ayo nyunting[besut sumber]

Ayo nyunting.... sedhela maneh putaran siji arep rampungan lho... aja nganti gugur. Isih ana putaran kaping loro lan kaping telu. Semangat kanca-kanca... Smiley.png PL05 Faradisa rembugan 13:28, 16 April 2011 (UTC)

Ayo nyunting[besut sumber]

Ayo nyunting.... sedhela maneh putaran siji arep rampungan lho... aja nganti gugur. Isih ana putaran kaping loro lan kaping telu. Semangat kanca-kanca... Smiley.png PL05 Faradisa rembugan 13:29, 16 April 2011 (UTC)

Onigiri cheerleader.gif Ayo..ayoo.. Empu rembugan 14:04, 16 April 2011 (UTC)

GUGUR[besut sumber]

Hai Herlinda,

Adhedhasar suntingan kontribusi panjenengan, panjenengan pungkasan nyunting ing tanggal 6 April 2011. Pramila, panjenengan GUGUR saking kompetisi Papat Limpad jalaran boten naté nyunting 10 dinten maturut-turut. Matur nuwun awit panyengkuyungipun ndhèrèk kompetisi Papat Limpad. Panjenengan taksih saged paring kontribusi ing Wikipedia basa Jawa minangka relawan biasa lan suntingan panjenengan boten kétung malih minangka suntingan kompetisi. Nuwun.

Smiley.png

JV400Hendra rembugan 00:55, 19 April 2011 (UTC)