Naraguna:Empu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Empu1.png

New-Bouncywikilogo.gif Sugeng tetepangan... Nderek ngangsu kawruh teng mriki. Nuwun.

Pranalakoo[besut | besut sumber]


Gawe artikel anyar[besut | besut sumber]

Bengkelku[besut | besut sumber]

Bengkel kerja

Cithakan anyar[besut | besut sumber]

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
x y y y y y y y
x - - - - - - -
x - - - - - - -
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Sing Patroli :» Empu rembugan 14:33, 29 Maret 2011 (UTC)

  • {{Cithakan:Patroli 4l}}

Sugeng rawuh[besut | besut sumber]

Sugeng rawuh, Empu!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.25 (UTC)


Personawiki[besut | besut sumber]

Asal Muasal
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
jv-1Naraguna puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
jv-2Naraguna puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.
Lambang Kabupaten Banyumas.png
Naraguna iki manggon nang kabupaten Banyumas



Perkakas
Firefox Logo, 2017.svg
Naraguna iki nggunaknå browser Mozilla Firefox


Laptop z tacką.svg
Naraguna iki nggunakaké Laptop


EPROP Eprom-Brenner AT-Bus PC-Platine.jpg
Naraguna iki pakaryané Programmer


Druplicon.large.png
Naraguna iki nggunaknå CMS Drupal



Mobilitas
Bicycles in India 06.jpg
Naraguna iki tumpakané Sepéda Onthél


Honda VF400F.jpg
Naraguna iki tumpakané Sepéda Motor




Keprigelan Maca
Learning Arabic calligraphy.jpg
Naraguna iki bisa måcå Aksara Arab


Aksara Jawa.png
Naraguna iki bisa maca aksara Jawa



Klangenan
Sayur singkong.JPG
Naraguna iki seneng maem Sayur-sayuran


Indonesian fried tempeh.JPG
Naraguna iki panganan klangenané Témpé


Bakso Daging Sapi.jpg
Naraguna iki klangenanné Bakso


Maquereaux etal.jpg
Naraguna iki seneng banget lawuh olahan Iwak


Rendang.JPG
Naraguna iki seneng maem lawuh Rendhang



Olah Kanuragan
Volleyball serve.jpg
Naraguna iki seneng olahraga Voli


Freestyle swimming.gif
Naraguna iki pinter Renang


Japanese top.jpg
Naraguna iki cilikané seneng dolanan Gasing


Balls of glass.jpg
Naraguna iki cilikané seneng dolanan Nèkeran


No smoking symbol.svg
Naraguna iki nglakoni urip sehat kanthi ngilari Udud





Bintang Wiki[besut | besut sumber]

Logo Papat Limpad.jpg BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng naragina saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi kanthi paring pambiyantu ing kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Pras rembugan 13:43, 3 Juni 2011 (UTC)