Naraguna:JV035Hesti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
JV035Hesti

Nuwun, Nami kula, Hesti Kusumaningrum, peserta Papat Limpad saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni, Jurusan Pendidikan Bahasa dan Sastra Jawa.