Naraguna:JV010ASIH

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Arin

Nuwun, Nami kula,Asih Setyarini, peserta Papat Limpad saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni Jurusan Pendidikan Bahasa Jawa

Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"