Naraguna:JV064RATNA

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ratna Imani

Nuwun,
Nama kula Ratna Imani, peserta Papat Limpad saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni, Jurusan Bahasa Jawa