Naraguna:JV076Sunardi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
JV076Sunardi
Panganggo
Sunardi.jpg
JenengSunardi
Tandha tangan Sunardi link=:jv::Dhiskusi Panganggo:JV076Sunardi rembugan 20:37, 31 Mei 2011 (UTC)
LokasiJawi Tengah
NegaraIndonésia
Kothak naraguna
Coat of Arms of Indonesia Garuda Pancasila.svg
Pribadi
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Naraguna iki asal Indonésia
Seal of the City of Semarang.svgNaraguna iki domisili ing Semarang, Indonésia
Komputer lan internèt
Own windows logo xp.svg
Naraguna iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP
Logo Internet Explorer
Naraguna iki migunakaké browser Internèt Explorer
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Indonesian fried tempeh.JPG
Naraguna iki panganan klangenané Témpé
Wikipedia-logo.png
Naraguna iki pecandu Wikipedia
Pasanggiri Wiki Mrebawani IINaraguna iki panyarta pasanggiri Wiki Mrebawani II

Nuwun, Nami kula, Sunardi, peserta Papat Limpad saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni, Jurusan Bahasa dan Sastra Jawa.

Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"