Parembugan Naraguna:JV076Sunardi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV076Sunardi!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.01 (UTC)


Ezagren ingin berkontribusi juga di WBJ 05:48, 21 Maret 2011 (UTC)

Aturan Papat Limpad Putaran I[besut sumber]

Kula nuwun JV076Sunardi

Menika Aturan Papat Limpad Putaran I

  • Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa , putaran I diwiwiti tanggal 27 Maret 2011 nganti tanggal 31 Mei 2011
  • Katantuan Puteran Kapisan Ngawé Artikel Sampurna

Katantuan Umum:

  1. Ing 5 dina turut-turut ora nyunting artikel, peserta dianggep GUGUR
  2. Artikel Sampurna kabagi dening 5 rujukan', ana gambar, wikifisasi, interwiki, lan kategori
  3. Ing Saben akhir kalimat kudu ana rujukan

Peraturan Putaran Pertama:

  • Sakjroning 14 dina pisanan, peserta kudhu nggawe paling sithik 2 artikel sampurna
  • Dina ka-15 Nganti manjing putaran kedua, peserta diwajibake nggawe artikel cacahe 10 artikel sempurna

Sugeng makarya....PL 05 SIGIT rembugan 05:38, 27 Maret 2011 (UTC)

Watu Akik Kecubung Kasihan[besut sumber]

Kula nuwun Mas Sunardi, saya lihat Watu Akik Kecubung Kasihan sudah berkembang sekali dan referensinya lumayan banyak. Saya coba bantu sempurnakan sedikit (semoga berkenan) dengan menambahkan interwiki ke bahasa lain, karena saya periksa di en.wikipedia.org ternyata ada artikel Amethyst. Perubahannya bisa dilihat di sini. Juga ada sedikit saran, lebih baik cetak tebal tidak terlalu banyak (agar enak dibaca). Bila suatu kata penting sudah ditebalkan, maka tidak perlu ditebalkan kembali bila dituliskan lagi. Demikian sedikit masukan dari saya. Matur nuwun & tetap semangat :) JV500Ichsan rembugan 00:39, 29 Maret 2011 (UTC)

Injih, sami-sami, Mas. Salam, JV500Ichsan rembugan

Patroli Babak 1[besut sumber]

Kula nuwun JV076Sunardi...

menika hasil Patroli Babak 1

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi dinten menika 3. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Watu Akik Kecubung Kasihan jangkep 5 wonten wonten wonten wonten sampun wonten Artikel sampun sae, mangga nglajengaken nyunting artikel malih
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

PL 05 SIGIT rembugan 16:51, 30 Maret 2011 (UTC)

Patroli Babak 1 tahap II[besut sumber]

Kula nuwun JV076Sunardi ...

menika hasil Patroli Babak 1 tahap II

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 11 April 2011 9. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Watu Akik Kecubung Kasihan v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Saridin (Syeh Jangkung) v v v v - v Artikel dereng sempurna, mangga disempurnakake...
Ngablak, Cluwak, Pathi 1 - v v v - Artikel dereng sempurna, mangga disempurnakake...
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 13:15, 9 April 2011 (UTC)

Semangat makarya[besut sumber]

Ayo nyunting, sedhela maneh putaran I rampung..SEMANGAT...

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 16:03, 18 April 2011 (UTC)

Nyunting Yuk....[besut sumber]

Kulanuwun JV076Sunardi,

Artikel panjenengan nembe 3, 1 sempurna (Watu Akik Kecubung Kasihan), 1 kirang sempurna, kirang interwiki (Saridin (Syeh Jangkung), 1 nembe miwitiNgablak, Cluwak, Pathi.

Kersane njenengan mlebet kontributor sangat aktif njenengan kedah nyunting kaping 100 utawi langkung ing sabensasinipun.

Ayo nyunting...

Wilujeng Makarya...PL 05 SIGIT rembugan 16:03, 22 April 2011 (UTC)

Patroli Babak 1 tahap III[besut sumber]

Kula nuwun JV076Sunardi, artikel panjenengan sampun sae, cacahipun artikel nembe 3. Mangga kersane lolos putaran I, panjenengan kedah nggadhahi 10 artikel sempurna.Panjenengan saged mirsani rekapan artikel panjenengan wonten ngriki.

Menika hasil Patroli Babak 1 tahap III

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 24 April 2011 13. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Watu Akik Kecubung Kasihan v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Saridin (Syeh Jangkung) v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Ngablak, Cluwak, Pathi 1 - v v v - Artikel dereng sempurna, mangga disempurnakake...
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 08:02, 24 April 2011 (UTC)

Ayo nyunting[besut sumber]

Ayo para peserta Papat Limpad, kurang sesasi meneh putaran I rampung, mangga njangkepi artikel ingkang dereng jangkep, Réferènsi,Gambar, Kategori, Wikifikasi,Interwiki, lan Diakritik dipunjangkepi. Ampun supe ngirim setunggal artikel unggulam marang panitia, kangge penilaian juri.Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 03:53, 3 Mei 2011 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat. Empu rembugan 02:03, 1 Mei 2011 (UTC)

NuwunPL 05 SIGIT rembugan 15:29, 3 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran I[besut sumber]

Nuwun,

Kangge putaran I, para pasarta Papat Limpad saged ngirimaken artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi daftar ing ngriki.

Ayo dijangkepi artikel sing durung sempurna.....

Onigiri cheerleader.gif

Wates ngirimake artikel pilihan ngantos tanggal 22 Mei 2011. Nuwun.PL 05 SIGIT rembugan 04:54, 5 Mei 2011 (UTC)

Ayo dijangkepi[besut sumber]

Mas Unay, mangga artikel ingkang kirang sempurna, kados Ngablak, Cluwak, Pathi(kirang cacahipun tembung, Candhi Gedhong Sanga, Martabak, Saridin (Syeh Jangkung) (kirang interwiki), lan Hasyim Asy'ari dipunjangkepi.Nuwun..PL 05 SIGIT rembugan 18:57, 10 Mei 2011 (UTC)

Patroli Babak 1 tahap IV[besut sumber]

Kula nuwun JV076Sunardi, artikel panjenengan sampun sae.

Mangga ngusulake artikel pilihan ing panitiya utawi ing ngriki. Panjenengan saged mirsani rekapan artikel panjenengan wonten ngriki.

Menika hasil Patroli Babak 1 tahap IV

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 16 Mei 2011 = 23. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Watu Akik Kecubung Kasihan v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Saridin (Syeh Jangkung) v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Ngablak, Cluwak, Pathi v - v v v - Artikel dereng sempurna, mangga disempurnakake...
Martabak 4 v v v v v dereng sempurna
Candhi Gedhong Sanga 3 v v v v v dereng sempurna
Pesantren Tebu Ireng v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Hasyim Asy'ari v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nuwun... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 04:48, 18 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran Pertama[besut sumber]

Nuwun JV0076Sunardi

Panjenenengan dereng ngumpulake artikel pilihan putaran pertama sumangga dipunpilih lan di kirim klik ting mriki .Pengumpulan paling akhir tanggal 22 Mei 2011 jam 00.00WIB. Menawi tanggal 22 Mei 2011 jam 00.00WIB mboten ngumpulake artikel pilihan, panitia ingkang milih. Matur nuwun

Wilujeng Nyunting lan Semangat.Puryono rembugan 01:56, 19 Mei 2011 (UTC)

Re:Lapor[besut sumber]

Halo Mas Unay,

Laporan diterima, dan saya akan teruskan ke juri. Maturnuwun ya Mas Unay.

Tetap Semangat. Biggrin-smiley.svg


 Hendra Coat of Indonesia.pngngobrol 13:29, 21 Mei 2011 (UTC)

Artikel Kerjasama Tim[besut sumber]

Mangga kula aturi milih artkel kerjasama tim ing ngriki. Nuwun.... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 16:56, 29 Mei 2011 (UTC)

Peraturan Putaran 2 Papat Limpad[besut sumber]

  • Ketentuan Umum:
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan (artikel sempurna) untuk dinilai oleh juri(diperbolehkan mengajukan artikel yang sudah ditulis dari putaran 1)
  2. Memilih 1 artikel kolaborasi yang sudah disediakan oleh panitia.
  3. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  4. Membuat artikel rintisan (stub) sebanyak 200 artikel rintisan
  5. Artikel rintisan terdiri dari 2 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori , artikel rintisan minimal 160 kata
  6. Artikel rintisan harus baru, tidak melanjutkan yang sudah ada.
  • Peraturan Putaran Kedua:
  1. Artikel kolaborasi:
a. Setiap peserta minimal menyunting sebanyak 15 kali untuk artikel kolaborasi yang dipilih.
b. Jika kurang dari 15 kali, maka nilai kolaborasinya 0, sedangkan jika lebih dari 15, maka akan mendapatkan nilai 10.00.
  • Penilaian:
  1. Nilai kuantitatif yang dihitung hanya absensi (20%), jumlah artikel rintisan (40%), nilai kerjasama yang dikasih 10%, maka total penilaian kuantitatif = 70%
  2. Nilai juri dari artikel pilihan peserta sebesar 30%.

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 09:58, 31 Mei 2011 (UTC)

re tanggal[besut sumber]

wiwit tanggal 1 Juni 2011. Nuwun.. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 02:53, 2 Juni 2011 (UTC)

Pengumuman Asil Putaran 1[besut sumber]

Nuwun Sewu, menika asil Putaran 1 ingkang saged dipun pirsani wonten ngriki. Nuwun. Nurulbaitirohmah rembugan Nurulbaitirohmah 04:30, 7 Juni 2011 (UTC)

Presensi Putaran Kedua[besut sumber]

Halo Sunardi,

Saya ingin memberitahukan perihal presensi kompetisi Papat Limpad untuk putaran 2 ini. Perlu diketahu bahwa aturan presensi yang berlaku adalah peserta gugur jika tidak menyunting selama 7 hari berturut-turut. Oleh karena itu per tanggal 4 Juli 2011, presensi ini akan diberlakukan. Mohon diperhatikan dan sekian informasi dari saya. Tetap semangat untuk menyunting dan melanjutkan kompetisi Papat Limpad ini.


Salam,


Hendra Prastiawan Coat of Indonesia.png bicara 19:39, 3 Juli 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran II[besut sumber]

Mangga ngajukake artikel pilihan kangge penilaian Putaran II ing ngriki. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 22:14, 21 Juli 2011 (UTC)

Peraturan Putaran 3 Papat Limpad[besut sumber]

  • Ketentuan Umum:
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan (artikel sempurna) untuk dinilai oleh juri(diperbolehkan mengajukan artikel yang sudah ditulis dari putaran 1)
  2. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  3. Membuat artikel rintisan (stub) sebanyak 200 artikel rintisan
  4. Artikel rintisan terdiri dari 2 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori , artikel rintisan minimal 160 kata
  5. Artikel rintisan harus baru, tidak melanjutkan yang sudah ada.
  • Penilaian:
  1. Nilai kuantitatif yang dihitung hanya absensi (30%), jumlah artikel rintisan (40%), maka total penilaian kuantitatif = 70%
  2. Nilai juri dari artikel pilihan peserta sebesar 30%.

Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 09:29, 1 Agustus 2011 (UTC)

Pengumunan Nilai Putaran II[besut sumber]

Halo Sunardi,

Nilai kompetisi Papat Limpad putaran II sudah keluar lho... Silahkan dilihat di sini. Selamat ya... Tetap semangat di putaran final.

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 02:55, 6 Agustus 2011 (UTC)

Patroli Putaran III Tahap I[besut sumber]

Mas Sunardi,

Menika asil patroli putaran III tahap I.

  • Presensi

Presensi panjenengan wiwit tanggal 1 - 10 Agustus 2011 namung 10, cobi dipunpirsani ing ngriki

  • Artikel
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Remy Sylado v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Sosiawan Leak v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Hanna-Barbera Productions v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Columbia Pictures v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Metro-Goldwyn-Mayer v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Cartoon Network v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Nickelodeon v v v v v v Artikel rintisan sampurna
The Walt Disney Company v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Pixar Animation Studios v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Pinisi v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Paotere v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Ikatan Pencak Silat Indonesia v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Batu Bara v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Watu Igneus dereng wonten v v v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Patroli Putaran III Tahap I


Nuwun. Onigiri cheerleader.gif Semangat nyunting!  Ndut  Crane2.png rembugan 16:06, 10 Agustus 2011 (UTC)

Undangan Buka dan Nyunting Bersama[besut sumber]

Mohon kehadiran saudara pada:

  • hari/ tanggal : Senin/ 22 Agustus 2011
  • tempat : B1 FBS
  • keperluan : Buka bersama dan nyunting bersama

Terimakasih. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 05:34, 18 Agustus 2011 (UTC)

Patroli[besut sumber]

Nuwun Mas Sunardi

Dhaptar artikel rintisan ing putaran III panjenegan, per 24 September 2011 yaiku: 23 artikel rintisan.Pungkasan Putaran III/Final ing tanggal 10 Oktober kurang 15 dina maneh.Menawi ajeng mreksani dhaptar artikel panjenengan sumangga TING MRIKI.Sumangga semangat lan giat nyunting lan panjenengan kedah ngempalake paling sithik 200 artikel ritisan ing putaran III.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 14:47, 24 September 2011 (UTC)

ARTIKEL PILIHAN PUTARAN III (FINAL)[besut sumber]

Nuwun MAS SUNARDI

Panjenengan sampun saget ngempalake artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi TING MRIKI.

Katentuan pangumpulan:

  1. Panjenengan saget ngempalake artikel pilihan uga ngembangake nganthi wates tanggal pangumpulan 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB.
  2. Artikel Pilihan bisa dijupuk saka artikel sempurna ing putaran I lan II (kanthi ketentuan durung diajukake dadi artikel pilihan).
  3. Wates wektu pangumpulan nganthi tanggal 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB, wenawa panjenengan ora ngumpulake ing tanggal iku. Panitia ndhuweni hak milih artikel kanggo di dhaptarake ing draf artikel pilihan.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 22:35, 27 September 2011 (UTC)

23 Artikel rintisan[besut sumber]

Ayo Mas Sunardi, semangat malih.Klik ting mriki dhaptar artikel rintisan panjenenganArtikel tintisan ing putaran III punika panjenengan nembe ndamel 23 artikel rintisa lan 1 dereng dadi.10 dina maneh lhoo....kompetisi wis rampung.Semangat.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 06:52, 30 September 2011 (UTC)

Re:Tetap Semangat[besut sumber]

Sami-Sami Mas Sunardi.Tetap Semangat.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 09:33, 2 Oktober 2011 (UTC)

Putaran III Papat Limpad Bar-baran[besut sumber]

Nuwun Mas Sunardi,Pungkasan Nyunting ing Putaran III Papat Limpad Paling telat:

  • Dina : Senin
  • Jam : 12.00 (awan)
  • Tanggal : Tanggal 10 Oktober 2011

Tasih wonten kalih dinten malih.Kangge ndamel artikel rintisan utawa ngerapekake artikel, sumangga langkung giat lan semangat.Menawi wonten artikel suntingan ingkang langkung sae saking katetuan ing ndhuwur panitia ora bakal diitung dadi kontribusine paserta.Matur nuwun.Semangat.Salam PL09Puryono| Pirembagan! 8 Oktober 2011 19.37 (UTC)

Ulem (Undangan) Panutupan Papat Limpad lan Pangumuman Pamenang[besut sumber]

Ulem

Nuwun Wiyosipun,

Panitia Papat Limpad Semarang,angantu-antu keparingipun rawuh panjenengan wonten ing.Panutupan Papat Limpad lan Pangumuman Pamenenang,mbenjing ing:

Dinten :Kamis Wage

Surya kaping :13 oktober 2011

Wekdal :08.00-rampungan

Papan :ing Panggung Kabukak,Fakultas Bahasa Seni UNNES.

Wasana sanget Panitia Papat Limpad ing pangajeng-ajeng mengah rawuh sedaya paserta Papat Limpad I lan Papat Limpad II.

Matur Nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 10 Oktober 2011 22.53 (UTC)

Usul pangangkatan pangurus anyar[besut sumber]

Mas Sunardi lan para sutresna Wikipedia abasa Jawa, aku ngusulaké pangurus anyar Wikipedia abasa Jawa ing kéné. Nyuwun pamrayoga. Matur nuwun. Pras pirembagan 18 Oktober 2011 04.09 (UTC)

Wulan Asia Wikipédia 2016[besut sumber]

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.39 (UTC)

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.39 (UTC)

Wiki Mrebawani II[besut sumber]

Panjenengan bisa basa Jawa lan péngin olèh laptop lan bebungah liyané kanthi gratis?

Ayo padha mèlu pasanggiri ing Wikipédia Jawa iki, sing bakal lumaku tekan tanggal 20 Fèbruari 2018. Panjenengan kari gawé artikel ènsiklopédhi ing Wikipédia Jawa saakèh-akèhé. Bab ayahané, wacanen kaca iki.

Kanggo panjenengan sing durung mangerti carané gawé artikel Wikipédia Jawa, nanging péngin supaya trampil gawé artikel ing Wikipédia Jawa, panitya mbukak klas-klas palantihan ping pindho saben wulané ing Yogyakarta.

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Wirjadisastra (rembugan) 4 Oktober 2017 06.17 (UTC)