Naraguna:JV032Heny

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
JV032Heny Nurul Hidayah

Nuwun nama kula Heny, peserta Papat limpad saking Universitas Negeri semarang, fakultas Bahasa dan seni, Jurusan Sastra Jawa, Kula saking Blitar