Naraguna:SJ03UCIK

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ucik Fuadhiyah

Nuwun, Nami kula UCIK FUADHIYAH, peserta Papat Limpad saking fakultas Bahasa dan Seni Universitas Negeri Semarang.

Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"