Naraguna:SJ09Sungging

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nuwun, Nami kula, Sungging Widagdo, peserta Papat Limpad saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa & Seni, Jurusan Bahasa & Sastra Jawa.

Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"