Naraguna:JV038Ikhsan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nuwun, Nama kula, Ikhsan Arifian, peserta Papat Limpad saking Universitas Negeri Semarang, Pendidikan Bahasa dan Sastra Jawa