Kutha Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Banyumas)
Kutha Banyumas
Jembar wewengkon ? km²
Penduduk ~?
 - Kepadatan ?/km²
Kode telepon 0281

- Situs web resmi: ?

Alun-alun Banyumas taun 1905

Banyumas iku kutha cilik ing sisih kidul Jawa Tengah. Ing kutha iki mili kali Serayu sing muarané ing segara kidul.

Sajarah[besut | besut sumber]

Priksani Ugi[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Banyumas