Menyang kontèn

Purwakerta Wétan, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Purwakerta Wétan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPurwokerto Timur
Purwakerta Wétan kapernah ing Jawa Tengah
Purwakerta Wétan
Purwakerta Wétan
Purwakerta Wétan kapernah ing Indonesia
Purwakerta Wétan
Purwakerta Wétan
Koordhinat: 7°25′23″S 109°14′59″E / 7.42297°S 109.2496°E / -7.42297; 109.2496Koordhinat: 7°25′23″S 109°14′59″E / 7.42297°S 109.2496°E / -7.42297; 109.2496
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
Kodhe laladan
administrasi
33.02.26

Purwakerta Wétan iku kacamatan ing Kabupatèn Banyumas.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.