Rawalo, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rawalo
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiRawalo
Rawalo kapernah ing Jawa Tengah
Rawalo
Rawalo
Rawalo kapernah ing Indonésia
Rawalo
Rawalo
Koordhinat: 7°31′24″S 109°09′52″E / 7.52323°S 109.16436°E / -7.52323; 109.16436Koordhinat: 7°31′24″S 109°09′52″E / 7.52323°S 109.16436°E / -7.52323; 109.16436
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
Kodhe laladan
administrasi
33.02.04

Rawalo iku kacamatan ing Kabupatèn Banyumas.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)