Somagedhé, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Somagedhé
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSomagede
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°31′32″S 109°20′40″E / 7.52566°S 109.34456°E / -7.52566; 109.34456Koordhinat: 7°31′32″S 109°20′40″E / 7.52566°S 109.34456°E / -7.52566; 109.34456
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
Kodhe laladan
administrasi
33.02.09

Somagedhé iku kacamatan ing Kabupatèn Banyumas.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.