Naraguna:JV059Puji

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Puji Hidayati Nuwun
Nami kula, Puji Hidayati, peserta Papat Limpad saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni Jurusan Bahasa Jawa