Naraguna:JV029Finna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Finna Dwi Estianingrum Nuwun, Nami kula, Finna Dwi Estianingrum, peserta Papat Limpad saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni Jurusan Bahasa dan Sastra Jawa

Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"