Naraguna:JV044Linda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nuwun,
Nami Kula, Linda Dwi Ruslina peserta Papat Limpad saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni , Jurusan Bahasa dan Sastra Jawa