Naraguna:JV024Endah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
JV024Endah

Nuwun, Nami kula Endah Puspita Santi, peserta Papat Limpat saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas bahasa dan Seni, Jurusan Bahasa dan Sastra Jawa