Naraguna:JV021Efendi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
fendy

Nuwun, Nami kula, Efendi, peserta "papat limpad" saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni, jurusan Bahasa dan Sastra Jawa