Jangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Sayur)

Jangan utawa kélan, (basa Indonésia: Sayur) iku sajinis sop sing biyasa dipigunakaké ing Indonésia minangka kanca mangan séga saliyané lawuh lan sambél. Jangan kagawé saka janganan sing digodhog nganggu banyu utawa kaldhu lan ditambahi bumbu miturut resèp. Jinising jangan sing paling umum antarané: jangan lodhèh, jangan asem, jangan bobor, lan jangan bening.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]