Naraguna:JV085Tryas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tryas Puput Medhyana

Nuwun, Nami kula, Tryas Puput Medhyana, peserta Papat Limpad saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni jurusan Bahasa Jawa