Naraguna:JV022Ekawati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
JV022Ekawati

Nuwun,
Nami kula Ekawati, peserta Papat Limpad saking Universitas Negeri Semarang,Fakultas Bahasa dan Seni Jurusan Bahasa dan Sastra Jawa