Parembugan Panganggo:JV022Ekawati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV022Ekawati!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.04 (UTC)

JV400Hendra rembugan 04:34, 23 Maret 2011 (UTC)

Tambah Foto[besut sumber]

Profilnya tambahin foto dong biar tambah menarik :p Nuwun. JV400Hendra rembugan 04:34, 23 Maret 2011 (UTC)

nah gt dung kn bagus klo ada gambarnya..hihihi
JV400Hendra rembugan 04:52, 23 Maret 2011 (UTC)

Sugeng rawuh[besut sumber]

Sugeng rawuh, JV022Ekawati!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.26 (UTC)


Putaran Pisanan Kompetisi Papat Limpad[besut sumber]

Nuwun Sewu
JV022Ekawati
Menika Aturan Kompetisi ing Putaran Pertama

  • Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa , putaran I diwiwiti tanggal 27 Maret 2011

lan puteran I pungkasan ing tanggal 31 Mei banjur putaran ka-2 mulai diwiwiti

  • Katantuan Puteran Kapisan (Ngawé Artikel Sampurna)
  • Katantuan Umum:
    • Ing 5 dina turut-turut ora nyunting artikel, peserta dianggep GUGUR
    • Artikel Sampurna kabagi dening 5 rujukan, ana gambar, wikifisasi, interwiki, lan kategori
    • Ing Saben akhir kalimat kudu kasertan dengan rujukan
  • Peraturan Putaran Pertama:
  • Sakjroning 14 dina pisanan, peserta kudhu ngawe paling sitik 2 artikel sampurna
  • Dina ka-15 Nganti manjing putaran kaloro kedua, syaraté peserta kudhu bisa ngawe artikel sempurna paling sitik 10 artikel


Mangga berbagi lan beramal ting Wikipedia Basa Jawa. Sugeng Lomba Maturnuwun.PL05 Faradisa rembugan 01:04, 27 Maret 2011 (UTC)

Ayo makarya![besut sumber]

Ayo mba, panjenengan sampun dangu mboten nyunting artikel. Tetep semangat. Empu rembugan 13:22, 30 Maret 2011 (UTC)

Patroli Babak 1[besut sumber]

Kula nuwun JV022Ekawati...

menika hasil Patroli Babak 1

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 30 Maret 2011 0. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
durung ana artikel 0 0 0 0 0 0 Ayo nyunting...
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

PL05 Faradisa rembugan 06:21, 31 Maret 2011 (UTC)

Hasil seleksi Presensi 10 hari pertama[besut sumber]

Halo Ekawati

Berdasarkan suntingan kontribusi kamu, kamu terakhir menyunting pada tanggal 23 Maret 2011. Oleh karena itu kamu dinyatakan GUGUR dalam kompetisi Papat Limpad ini karena tidak menyunting selama 10 hari berturut-turut. Terima kasih atas partisipasinya karena telah mengikuti kompetisi Papat Limpad ini. Kamu masih bisa berkontribusi di Wikipedia Basa Jawa sebagai relawan biasa dan suntingan kamu tidak terhitung lagi sebagai suntingan kompetisi. Terima kasih.PL05 Faradisa rembugan 02:48, 6 April 2011 (UTC)