Wiwid Gunawan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wiwid Gunawan
ARTIS Wiwid Gunawan.jpg
Miyos (1982-06-21) Juni 21, 1982 (umur 37)
Indonésia Bandung, Indonésia
Taun aktif 2007-sapunika

Rujuniarti Sapta Pertiwi (lair ing Bandung, Jawa Barat, 21 Juni 1982; umur 37 taun) utawi misuwur kanthi asma Wiwid Gunawan inggih punika aktris ingkang miwiti karieripun saking jagad model saking ajang pamilihan model lokal taun 2000.[1] Wiwid Gunawan terjun ing jagad filem wiwit main ing filem Kawin Kontrak taun 2008.[1] Sanèsipun misuwur minangka bintang filem, Wiwit ugi dados bintang iklan.[1]

Karier[besut | besut sumber]

Karier Wiwid Gunawan kawiwitan kanthi main filem Kawin Kontrak ing taun 2008.[2] Film salajengipun inggih punika Pulau Hantu 2 taun 2008, Kawin Kontrak Lagi taun 2008, lan Wakil Rakyat taun 2009. Sanèsipun dados bintang filem, Wiwid ugi dados bintang sinétron lan FTV. Sasampunipun main filem Cinderella lan FTV kanthi irah-irahan Cintaku, Cintamu & Cintanya. Wiwid ugi main ing sinétron Ranjang Seruni lan Gairah Susun Seruni.[1]

Sinematografi[besut | besut sumber]

Wiwid main ing filem: Kawin Kontrak (2008), Pulau Hantu 2 (2008), Kawin Kontrak Lagi (2008), Takut: Faces of Fear (2008), Wakil Rakyat (2009), Ngebut Kawin (2010). Wiwit ugi main sinétron kados sinétron punika: Cinederella, Ranjang Susun, lan Gairah Susun Seruni. Manawi ing FTV Wiwit sampun main ing FTV kanthi irah-irahan Cintaku, Cintamu dan Cintanya.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e Wiwid Gunawan dipunundhuh tanggal 28 Juli 2011)
  2. Wiwid Gunawan Kapok Adegan Seksi dipunundhuh tanggal 28 Juli 2011)

Pranala njawi[besut | besut sumber]