Interaksi Ékosistem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Simbiosis Mutualisme manuk lan baya

Ing ékosistem mesthi ana interaksi utawa gegayutan silih genti antarané komponèn siji lan liyané.[1] Interaksi ing ékosistem iku ana kang sifaté nguntungaké, ngrugèkaké utawané ora ana pangaruhé babar pisan.[1] Jinis-jinis interaksi ing ékosistem iku antarané:[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c (Suwarno(2009)."Panduan Pembelajaran Biologi X SMA & MA) (BSE)".Jakarta:Pusat Perbukuan, Depdiknas. Hal.168)
  2. a b c d e f g h i j k (Suwarno(2009)."Panduan Pembelajaran Biologi X SMA & MA) (BSE)".Jakarta:Pusat Perbukuan, Depdiknas. Hal.169)