Kupu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kupu
Kupu1.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Dhivisi: Rhopalocera
Filum: Arthropoda
Klas: Insecta
Ordho: Lepidoptera
Suku


Kupu arupa srangga sing kagolong ing ordho Lepidoptera, utawa 'srangga suwiwi sisik' (lepis, sisik lan pteron, suwiwi).Kupu uga kagolong kéwan iber-iberan asalé saka enthungé uler

Rujukan[besut | besut sumber]

  • H. van Mastrigt lan E. Rosariyanto. 2005. Buku Panduan Lapangan Kupu-kupu untuk Wewengkon Mamberamo sampai Pegunungan Cyclops.
  • T. Whitten, R.E. Soeriaatmadja, S.A. Affiff. 1999. Ekologi Jawa dan Bali. Hlm. 258-265.
Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.