Dian Khrisna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dian Khrisna
Dian khrisna.jpg
Pakaryanpemaca pawarta
Taun aktif2003 - saiki

Dian Khrisna lair ing Jakarta, 26 Novèmber 1977; umur 42 taun) ya iku Putri Indonésia taun 2003, dhèwèké olèh bebungah dadi Putri Indonésia sawisé ngalahaké 35 kontèstan saka kabèh laladan ing Indonésia.[1] Dhèwèké iku wanita kang olèh gelar Putri Indonésia 2003.[1] Dian Khrisna dinobataké sawisé bisa ngalahaké kurang luwih telung puluh kontèstan saka kabèh laladan ing Indonésia, ing kana dhèwèké dadi wakil saka DKI Jakarta.[1]

Lair ing Jakarta, 26 November 1977, Dian sadurungé tau nyambut gawé ing Prompt Marketing Research lan dadi réporter ing acara Sportivo ing TransTV.[1] Nyusul sawisé iku ing taun 2003, Dian nglakoni programming supervisor ing MetroTV lan sawisé iku dhèwèké pindhah ing pérangan Hubungan Masarakat MetroTV.[1] Ing taun 2005, dhèwèké uga tau metu dadi pamaca ing stasiun télévisi MetroTV.[1]

Dian kang uga anggota Miss Indonésia Club iki tau nglakoni sekolah babagan komunikasi lan psikologi ing Lewis & Clark College ing Oregon, Amérikah Sarékat.[1] Ora mung iku, dhèwèké uga tau sekolah ing babagan komunikasi massa ing Royal Melbourne Institute of Technology ing Melbourne, Australia.[1] Ing papan iku mau dhèwèké uga olèh gelar Master of Arts (MSc).[1]

Ing taun 2004, ing sela-sela acara pamilihan Putri Indonésia 2004 ing Jakarta Convention Center, dhèwèké ngomong manawa kepénginan saben wong iku ora padha.[2] Dhèwèké kang bakalé nyerahaké makuthané marang Putri Indonésia 2004 iku nanggapi pitakonan saka wartawan babagan pénginé mengko sawisé ora dadi Putri Indonésia.[2] Makuthané iku bakal disrahaké marang Artika Sari Devi, wanita saka Provinsi Bangka Belitung kang kapilih dadi Putri Indonésia 2004.[2] Dian ngaku ora bakal nerusaké pagawéyané manèh ing donya hiburan, kaya ta para mantan Putri Indonésia sadurungé.[2] Kayata Shanty Manuhutu, Putri Indonésia 1995, kang tau dadi presenter télévisi lan paraga ing sinétron, nalika iki dhèwèké dadi manajer komunikasi perusahaan Conoco Phillips.[2] Sing dadi pepénginané iku dhèwèké péngin duwé perusahaan dhéwé.[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i biografi Dian Khrisna diundhuh tanggal 24 September 2011
  2. a b c d e f berita Dian Khrisna diundhuh tanggal 24 September 2011