Sheila Marcia Joseph

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sheila Marcia
Seila Marcia josep.jpg
Taun aktif2004-saiki
BojoKiki Mirano
AnakLeticia Charlotte Agraciana Joseph

Sheila Marcia Joseph (lair ing Malang, Jawa Timur, 3 Sèptèmber 1989; umur 31 taun, model sarta juru main filem lan sinétron, Dhèwèké ngawali kariré dadi bintang, liwat ajang Gadis Sampul taun 2004.[1] Uga mèlu mbintangi acara komedi EXTRAVAGANZA ABG lan SKETSA ABG kang diputer ding TRANS TV.[1] Sawisé iku mbintangi filem layar lebar EKSKUL (nalika taun 2006) bebarengan karo DJ Ramon (Ramon Y Tungka) lan Metha Yunatria.[1] Film arahan saka sutradara Nayato Fio Nuala iku dinobataké dadi filem paling apik ning Festival Film Indonesia (FFI) taun 2006, meski akiré panghargaan iku digeser amarga dingerteni ana pérangan karya kang nurun karyané wong liya.[1]

Sheila uga tau mbintangi filem horor kaya ta HANTU JERUK PURUT (nalika taun 2006), dilanjutaké karo filem rumaja TENTANG CINTA (ning taun 2007), FILM HOROR (2007), sarta KERETA HANTU MANGGARAI (2008).[1]

Ora namung filem, mantan pacar Ricky Harun, Roger Danuarta lan Jupiter Fourtissimo iki uga mbintangi sinétron-sinétron kang tayang ning televisi swasta, kaya ta LOVE bareng karo aktor lan penyanyi Irwansyah, nuli sinétron sadururungé kaya ta BUNGA-BUNGA CINTA, MENCARI CINTA lan MAKIN SAYANG.[1]

Tanggal 7 Agustus taun 2008, Sheila ketangkep bebarengan karo wong papat liyané ning apartemen Golden Sky Pluit tingkat pitu kamar nomer 8 ning dina Kamis, 7 Agustus taun 2008 tabuh 7 bengi.[1] Sheila karo kanca-kancané ditangkap amarga nganggo sabu-sabu.[1]

Vonis kanggo Sheila akiré metu ning tanggal 15 Dhésèmber 2008 ning pangadila Negeri Jakarta Utara.[1] Hakim mutusaké dhèwèké divonis sataun kunjara lan denda Rp5 yuta.[1] Nanging sheila metu ning tanggal 6 Maret 2009.[1]

Juli 2009, dhèwèké wiwit nyoba ning dunya musik, lan ngrintis single recycle Damai Bersamamu lan labelé PT Inul Star anduwené artis Inul Daratista.[1] 7 September 2009, dhèwèké ditanggap manèh amarga kasus narkoba.[1]

Kagigihan Sheila kanggo njaga bayiné meski ora ana bapa, anggawe dhèwèké olih pangghargaan dadi ikon Antiaborsi saka RS Harapan Bunda.[1] Sheila ngelairaké anaké ning RS Harapan Bunda, Pasar Rebo, Jakarta (24/02/10), tabuh 15.34 WIB, jabang bayi aboté 3,150 kg, lan dawané 48 cm, sarta lingkaré kepala 34 cm.[1]

Bayi wadon iku dingerteni anak saka Anjie Drive, dijenengi Leticia Charlotte Agraciana Joseph.[1] Anjie ngakuni Leticia anaké nalika acara infotainment OBSESI ning Global TV.[1]

Tanggal 29 April]] taun 2011, Sheila nikahan karo Kiki Mirano.[2] Nikahan mau ditindakaké ning Bali nganggo gaya Western nalika diresmikaké.[2] Namung kulawarga lan wong-wong cedhak kang diundhang.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q biografi sheila marcia dipununduh tanggal 19 JUli 2011
  2. a b c Pernikahan, Sheila Marcia Pilih Ala Western dipununduh tanggal 19 Juli 2011