Robby Sugara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ivan Permana
Rez 002.jpg
Lair Robert Kaihena
Pakaryan aktor

Robby Sugara lair nalika taun 1951. Robby Sugara nduwèni jeneng asli Robert Kaihena.[1] Robby Sugara ya iku aktor kang asalé saka Indonésia.[1] Roby Sugara nduwèni katurunan Jawa-Ambon-Walanda.[1] Nalika taun 1975, jeneng Robby Sugara banjur misuwur.[1] Nalika iku, Robby Sugara misuwur amarga dhèwèké dadi bintang iklan pria Brisk.[1] Robby Sugara kalebu aktor kawakan nalika periodé 1970 nganti 1980-an.[1] Jeneng Robby Sugara padha misuwuré karo artis kang jenengé Tanty Yosepha, Yenny Rachman, Yati Octavia, Doris Callebaute, lan Roy Marten.[1] Robby Sugara nikah karo wong wadon kang jenengé Bertha Suwages.[1] Saka pernikahané karo Bertha, Robby nduwé anak kang cacahé pitu.[1] Robby Sugara tau kepencut wong wadon liya lan lunga lawasé 14 taun ora bali omah.[2] Ananging pungkasané Robby banjur balik manéh ing bojoné lan nutugaké urip bareng lan nggedhékaké anak-anaké.[2]

Film kang dibintangi[besut | besut sumber]

Film kang tau dibintangi Robby Sugara.[1]

1975[besut | besut sumber]

1976[besut | besut sumber]

1977[besut | besut sumber]

1978[besut | besut sumber]

1979[besut | besut sumber]

1980[besut | besut sumber]

1981[besut | besut sumber]

1983[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Robby Sugara.[1]

  • Miss Bintil
  • Cintailah Aku
  • Jangan Pergi Dariku
  • Ksatria Banjaran
  • Tersanjung

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k (id)kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 16 Juli 2011)
  2. ^ a b (id)ebahana.com(dipunundhuh tanggal 16 Juli 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Robby_Sugara&oldid=1101382"