14

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Dasawarsa: 00-an  10-an  20-an
Abad: kaping-0  kaping-1  kaping-2
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-14 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]