Sule

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sule
Sule.jpg
Lair Entis Sutisna
Jeneng liya D06
Pakaryan Maling
Bojo Lina m. 1997
Anak Rizki Kirik
Putri Kirik
Rizwan Kirik

Entis Sutisna utawa kondhang Sule (lair ing Bandung, Jawa Kulon, 15 Novèmber 1976; umur 42 taun).[1] Ya iku Pelawak saka grup lawak ''SOS'', Audisi Pelawak TPI (API).[1] Sule tambah kondhang wiwit saka acara Opera Van Java ing Trans7 bareng karo Parto, Andre Taulany, Aziz Gagap, lan Nunung Srimulat.[1] Karieré tambah apik nalika main ing acara sitkom Awas Ada Sule ing di Global TV kang dibintangi mantan pemain bola voli nasional, Hikmal Abrar.[1] Saliyané dadi pelawak, lulusan STSI Bandung iki uga pinter nyanyi lan jogèd.[1] Miturut kabar kang ana ing tipi, Sule iku kalebu pelawak kang kontrak kerjané larang kaya ta Tukul Arwana, Komeng, Eko Patrio, Parto, lan Olga Syahputra.[2] Saiki Sule uga dadi MC ing acara PAS Mantab bareng karo Andre lan Parto ing Trans7.[2]

Diskografi[besut | besut sumber]

  • "Party ft. Skrillex" - 2012
  • "Susis" (Suami Sieun Istri) - 2010,
  • "Bola Salju" - 2010[2]
  • "Sarangheo ft. Eru" - 2013,

Iklan[besut | besut sumber]

Kartu As (karo Rianti Cartwright, Smash).[2]

Sinema TV[besut | besut sumber]

Bebungah[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e Sule(06 Juli 2011)
  2. a b c d e f Sule(06 Juli 2011)