Lucky Perdana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lucky Perdana
Lucky perdana 002-mai.jpg
Lair Lucky Perdana
Pakaryan Aktor
Taun aktif 2006-sekarang
Bojo Masayu Clara

Lucky Perdana (lair ing Banyuwangi, Jawa Wétan, 8 April 1986; umur 33 taun; utawa diundang "Uky").[1] Lucky Perdana iku salah sijiné pemeran filem Indonésia.[1] Sanajan wis kerep main sinétron nanging jenengé lagi misuwur nalika taun 2006.[1] Lucky iku pacaré artis Masayu Clara.[1]

Biografi[besut | besut sumber]

Lucky Perdana lair saka pasangan Bambang (swargi) lan Puji K.[1] Lucky iku anak kang sepisanan saka sadulur kang cacahé telu.[1] Lucky Perdana ngugemi agama Islam sanajan tau sekolah ing SMP Katulik kang dadi SMP faforit ing kuthané.[1] Lucky duwé karir ing babagan modeling lan akting.[1] Sawisé menang Top Guest taun 2002, Lucky kang maune kepéngin dadi juru main bal profésional iki wiwit akèh éntuk tawanan kanggo main sinétron.[1] Akèh sinétron lan FTV kang dibintangi kaya ta Kiamat Sudah Dekat 2, Cowok Impian, Pangeran Penggoda, Candy, Ratu, Safira, Upik Abu & Laura, lan liya-liyané.[1] Sinetron "Candy" kang dibintangi Lucky bareng karo Rachel Amanda dadi sinétron paling vaforit nalika ajang Panasonic Global Awards ing taun 2007(PGA).[1] Saliyané iku Lucky uga kalebu artis The Most Teen Licious Star of The Year 2007 versi kalawarta Teen.[1] Ing pungkasan taun 2010 nganti saiki, Lucky aktif akting dadi tokoh Tirta ing sinétron Putri Yang Ditukar kang disiyarake ing salah sijiné stasiun télévisi swasta Indonèsia.[1] Nalika tanggal 23 Agustus 2010, Lucky mèlu pengeroyokan salah sijiné wong lanang kang jenengé Sony Prakoso, kang uga personil band Bevlyen bareng karo Cella Kotak.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 28 Agustus 2011)
  2. slidegossip.com(dipunundhuh tanggal 28 Agustus 2011)