Megan Fox

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Megan Fox
MeganFoxSept10TIFF.jpg
Fox at the 2010 Toronto International Film Festival in September 2010.
Lair Megan Denise Fox
(1986-05-16) Mèi 16, 1986 (umur 31)
Oak Ridge, Tennessee, US
Pakaryan Actress, model
Taun aktif 2001–present
Bojo Brian Austin Green (m. 2010–present)

Megan Denise Fox (lair ing Oak Ridge, Tennessee, Amérika Sarékat, 16 Mèi 1986; umur 31 taun) ya iku aktris lan model kang kebangsaané Amérika Sarékat kondhang amarga dadi bintang filem ning Holiday In the Sun (2001), Ning umur 5 taun, dhèwèké wus olih pelatihan ning babagan drama lan tari ning lembaga sosial ning kutha kalairané.[1] Ning umur 10 taun, dhèwèké pindah ning florida amarga dhèwèké remen ning babagan akting, akting disinauni nganti lulus SMU.[1] Ning umuré kang 13 taun, Megan cilik wis anduwèni bakat ning babagan seni.[1] Dhèwèké tau menang kompetisi ning babagan modeling lan tari, iki kang mbuktikaké.[1]

Ananging ning taun 2001, Megan nembé nyoba akting ning dunya filem.[1] Filmé kang pisanan judhulé HOLIDAY IN THE SUN, filem iki mbuka kariré ning dunya seni peran.[1] Peran pembantu kang tau dilakoni déning dhèwèké anggawe dhèwèké olih kahormatan kanggo dadi pemeran utama ning filem TRANSFORMES kang dirilis ning taun 2007.[1]

Megan kang nembé-nembé iki dinobataké paca pambaca priya dadi wanita paling seksi.[1] Darah Indian kang ngalir ning awaké anggawe dhèwèké seneng maring tattoo.[1] Ana 9 tattoo kalebu foto Marilyn Monroe anna ning awaké.[1]

Ning kauripané, Megan wus tunangan karo pepujaning atiné, Brian Austin Green.[1] Megan lan Austin dadian awit taun 2004.[1] Dhèwèké sempet nguumumaké kanggo nikah ning taun November 2006.[1] Ananging, gayutané ora mulus. Megan pedot lamarané karo Brian ning akir wulan Fèbruari ning taun 2009.[1]

Akiré kanthi resmi Megan negasaké manawa dhèwèké wus putus karo Brian.[1] Dhèwèké uga mbantah niaté kanggo nikahi mantan kekasihé mau.[1] Wektu-wektu iki dhèwèké esih seneng urip dhèwèkan.[1]

Megan, mbantah berita-berita babagan gosip megan nganggo operasi botox.[2] Kanggo mbantah berita mau Megan masang fhoto elek ning facebook pribadiné.[2] Foto-foto mau, mbuktikaké manawa dhèwèké ora nganggo botox.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q kapanlagi.com biografi megan fox (dipununduh tanggal 13 Juli 2011)
  2. ^ a b c kapanlagi.com berita megan fox (dipununduh tanggal 13 Juli 2011)