Miley Cyrus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Miley Cyrus
Miley Cyrus 2011 alt.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Destiny Hope Cyrus
Lair 23 Novèmber 1992 (umur 23)
Nashville, Tennessee, U.S.[1]
Génre Pop, Rock, Country, Synthpop, Electropop
Pakaryan Penyanyi
Aktris
Pengarang
Penulis lagu
Musisi
Piranti Vokal
Gitar
Piano
Mangsa akarya 2003–sapunika
Labèl Hollywood, Fascination (UK), Avex
Sing magepokan Demi Lovato
Sana jaringan

www.mileycyrus.com

MileyCyrus signature.svg

Miley Cyrus utawa Destiny Hope Cyrus (dipunlairaken ing Nashville, Tennessee, Amerika Serikat, 23 November 1992; umur 23 taun) yauku, aktris lan penyanyi pop,aktris,pengarang lagu,uga pemain musik, Dheweké berperan dadi Miley Stewart, penyanyi pop kang kondhang, kang anduweni kauripan serba glamour lan susah njaga karahasiaané.[2][3] Miley, wus nulis atusan tetembangan lan akeh-akehé lagu ciptaané.[3] Ning acara iki uga Miley, dheweké biasa diundhang, sering ditembangaké.[3]

Program TV liya kang dibintangi penyanyi lagu Pumpin Up the Party Now iki ya iku Doc taun 2003, The Emperor's New School taun 2006,The Replacements taun 2007 lan The Suite Life of Zack & Cody ning taun 2007.[3] Samantara film layar lebar kang tau dibintangi déning dheweké ya iku antarané[3]:

  • Big Fish ning taun 2003,
  • High School Musical 2 ning taun 2007,
  • Further Adventures In Babysitting lan versi film Hannah Montana.[3]

Dheweké lair ning Nashville, Tennessee, Amerika Serikat.[3] Dheweké anak wadon saka pasangan penyanyi kondhang Billy Ray Cyrus lan Leticia 'Tish' Cyrus.[3] Dheweké anduweni saudara wadon kang dadi aktris, ya iku Noah Lindsey Cyrus lan anduweni saudara lanang, Braison Chance Cyrus.[3]

Miley mbuktikaké kamampuan aktingé, karo main film BOLT, produksi Disney.[3] Ning film iki, Miley uga nyumbangaké suarané dadi soundtrack film.[3]

Ning kauripané, Miley njalin hubungan karo Justin Gaston, model pakaian dalam.[3] Miley balli manèh mbintangi film produksi disney ning taun 2009.[3] Ning film kang judulé HANNAH MONTANA: THE MOVIE iki, uga tau berakting ning lan melu nyumbang suara kanggo sountrack film iki.[3] Ora namung iku, single The Climb bisa dadi peringkat 6 ning chart Billboard Hot 100.[3] Ning wulan Agustus taun 2009, Miley ngeluncuraké fashion line andewené.[3]

Cathetan Suku[sunting | besut sumber]

  1. ^ Cacad panyuplik: Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng milestogo
  2. ^ (id)berita miley cyrus dipununduh tanggal 13 Juli 2011
  3. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p (id)biografi miley cirus dipununduh tanggal 13 Juli 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Miley_Cyrus&oldid=1002965"