Demi Lovato

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Demi Lovato
DemiLovatoApr09.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Demetria Devonne "Demi" Lovato
Génre Pop, Rock
Pakaryan Aktris, Penyanyi, Penulis lagu, Penari, Modhèl
Piranti Vokal, Gitar, Piano
Mangsa akarya 2002-sapuniki
Labèl Hollywood
Sing magepokan Jonas Brothers, Selena Gomez, Miley Cyrus, We The Kings
Sana jaringan www.demilovato.com/

Demetria Devone "Demi" Lovato utawi ingkang langkung tinepang kanthi asma Lovato (lair ing Dallas, Texas, Amérika Sarékat, 20 Agustus 1992; umur 23 taun) inggih punika artis, penyanyi, lan tiyang ingkang damel tembang Amérika ingkang nggadhahi zodiak Leo[1]. Tiyang sepuhipun punika Patrick Lovato lan Dianna Hart De La Garza. Lovato punika katurunan Mexico, Irlandia, lan Italia. Sapanunggalipun dados penyanyi piyambakipun naté main ing sérial TV Barney and Friends. Taun 2006, ing film Prison Break, ing sitkom Just Jordan lan main film kados Camp Rock (2008), Princess Protection Program (2009), Sonnie With A Chance (2009), lan The Final Jam (2009). Piyambakipun ugi saged main piano wiwit umur 7 taun.

Karir dados artis[besut | besut sumber]

Demi Lovato miwiti artis saking umur 7 taun, ing sérial TV Barney and Friends dados Angela. Ing taun 2006, piyambakipun main ing film Prison Break dados Danielle Curtin. Sapanunggalipun punika piyambakipun main ing sitkom Just Jordan dados Nicole. Ing film Camp Rock (2008), Princess Protection Program (2009), Sonnie With A Chance (2009), lan The Final Jam (2009).

Film[besut | besut sumber]

  1. 2008 : Camp Rock
  2. 2009 : Jonas Brothers: The 3D Concert Experience
  3. 2009 : Princess Protection Program
  4. 2010 : Camp Rock 2: The Final Jam

Sérial TV[besut | besut sumber]

  1. 2002 : Barney and Friends
  2. 2006 : Prison Break
  3. 2006 : Split Ends
  4. 2007 : As The Bell Rings
  5. 2008 : Just Jordan
  6. 2008 : Jonas Brothers: Living The Dream
  7. 2008 : Studio DC: Almost Live
  8. 2008 : Disney Channel's Game 2008
  9. 2008 : Disney Channel’s Totally New Year
  10. 2009 : Sonny With A Chance
  11. 2010 : Grey’s Anatomy
  12. 2010 : Extreme Makeover: Home Edition
  13. 2010 : CNN
  14. 2010 : America’s Next Top Model

Bebungah[besut | besut sumber]

  1. 2009 Teen Choice Awards Choice TV – Breakout Star Female ing Sonny With A Chance
  2. 2009 Teen Choice Awards Choice Music – Tur (sareng David Archuleta) ing Summer Tour 2009
  3. 2010 People's Choice Awards - Favorite TV Guest Star ing Grey's Anatomy
  4. 2011 Teen Choice Awards Choice Summer: Kanggé tembang Skyscraper
  5. 2011 Teen Choice Awards Acuvue Inspire Award
  6. TV Star salebetipun Sonny With A Chance
  7. Charity Song (sesarengan Joe Jonas) salebetipun Make A Wave[2].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (en)www.tvguide.com(dipuntingali tanggal 11 September 2011)
  2. ^ (id)selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 11 September 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Demi_Lovato&oldid=1061606"