Jonas Brothers

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Jonas Brothers
The Jonas Brothers perform at the Kids' Inaugural cropped.jpg
From left to right: Nick, Joe, and Kevin Jonas performing at the Kids' Inaugural: "We Are the Future" event in January 2009.
Pratélan latar wuri
Saka United States
Génre Pop rock, Powerpop, Teen pop
Mangsa akarya 2005 - present
Labèl Columbia, Hollywood
Sing magepokan Nick Jonas & the Administration
Sana jaringan jonasbrothers.com
Anggota Joe Jonas
Kevin Jonas
Nick Jonas
Tilas anggota Alexander Noyes

Jonas Brothers ya iku grup band pop/rock saka Amerika Serikat kang cacahe anggotan ana telu, kang esih sodara ya iku Kevin, Joe, lan Nick Jonas, wis ngerilis 4 album, It's About Time, Jonas Brothers, "A Little Bit Longer", lan "Lines, Vines and Trying Times", Grup musik iki personilé dianggotani déning telung anggota kang tesih saudaraan, ngadeg ning taun 2005.[1] Awalé Nick Jonas kang wektu iku umuré 6 taun olih kasempatan kanggo nyanyi sacara profesional.[1] Ning umur pitung taun, Nick wis biasa tamping ning Broadway.[1]

Kira-kira taun 2005, Nick mutusaké kanggo ngajak saduluré loro Kevin Jonas lan Joe Jonas kanggo anggawé grup musik dhewé.[1] Awalé jeneng kang dienggo ya iku Sons of Jonas kang akiré diganti ngaggo jeneng Jonas Brothers.[1]

Jonas Brothers wus ngerilis telung album, IT'S ABOUT TIME ning taun 2006; JONAS BROTHERS ning taun 2007, lan A LITTLE BIT LONGER ning taun 2008.[1] Ning taun 2009, Jonas Brothers ngrilis film konser kang dibintangi déning bitang telu iki.[1] Film kasebut bentuké 3 Dimensi lan judulé judul JONAS BROTHERS: THE 3D CONCERT EXPERIENCE.[1] Para anggota saka grup musik iki uga tau tamping ning film kang diproduksi déning Disney, CAMP ROCK 2.[1]

Sibuk ning dunya akting, grup musik iki tetep kompak ning dunya musik.[1] Taun 2009 tanggal 15 Juni, grup musik iki ngerilis album kang judulé LINES VINES AND TRYING TIMES.[1] Pangalamé ning dunya musik anggawé Disney ngangkat caritané kanggo digawé film.[1] Film kang dirilis déning Disney iki diputer ning bioskop ning wulan Agustus taun 2009.[1] Film mau disutradarai déning Bruce Hendricks, bintang utamané Nick, Joe, lan Kevin.[2] Ora namung mameraké akting, ning film iku Nick, Joe lan Kevin uga mameraké suarané kang apik.[2]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m (id)biografi jonas brothers dipunuduh tanggal 12 Juli 2011
  2. ^ a b (id)berita jonas brothers dipununduh tanggal 12 Juli 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jonas_Brothers&oldid=998896"