Nick Jonas

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Nick Jonas
Nicholas Jerry Jonas.jpg
Nick Jonas, September 2008
Asma wiyosan Nicholas Jerry Jonas
Miyos 16 September 1992 (umur 21)
Cithakan:Bendera am.c3.a9rika sar.c3.a9kat Dallas, Texas
Pakaryan aktor, penyanyi, musisi
Taun aktif 2004-sapunika

Nick Jonas utawi ingkang gadhahi asma Nicholas Jerry Jonas, inggih punika lair ing Dallas, Texas, Amerika Serikat, tanggal 16 September 1992. Sapanunggalipun dipuntepang minangka aktor, piyambakipun inggih punika penyanyi lan musisi saking Amerika Serikat. Nick inggih punika salah satunggalipun personil band Jonas Brothers, sareng kaliyan sederek kekalihipun Joe Jonas lan Kevin Jonas. Sapanunggalipun punika, piyambakipun main ing film CAMP ROCK lan CAMP ROCK 2:THE FINAL JAM dados Nate.

Piyambakipun nate gadhahi pacar Miley Cyrus dan Demi Lovato wiwit sasi Juni 2006 ngantos Desember 2007. Sesampunipun punika ing sasi Juni 2011, piyambakipun gadhahi pacar penyanyi Delta Goodrem ingkang 8 taun langkung sepuh. wajah nick jonas adalah wajah paling jelek diantara personil Jonas Brothers.

Karir saking Nick Jonas[sunting | sunting sumber]

Ing umur 13 taun, piyambakipun nandhang panyakit Diabetes Tipe I lan betahaken pompa insulin OmniPod kagem gesangipun. Sapanunggalipun punika Nick gadhahi Yayasan Change for the Children. Yayasan punika gadhahi ancas kagem ngempalaken arta kagem ngusadani lare-lare ingkang nembe nandhang panyakit Diabetes ingkang sami kaliyan piyambakipun. Wiwit 6 Agustus 2008, Nick kaliyan kulawarga Jonas sapanunggalipun dipundadosaken duta Diabetes.[1]

Tembang Nick Jonas[sunting | sunting sumber]

Album Who I Am

  1. Conspiracy Theory
  2. In The End
  3. Last Time Around
  4. Olive & An Arrow
  5. Rose Garden
  6. State of Emergency
  7. Stronger
  8. Tonight
  9. Vesper's Goodbye
  10. Who I Am[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 16 Agustus 2011)
  2. ^ (en)www.metrolyrics.com(dipuntingali tanggal 16 September 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nick_Jonas&oldid=832727"