Nick Jonas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nick Jonas
Nicholas Jerry Jonas.jpg
Nick Jonas, September 2008
Asma wiyosan Nicholas Jerry Jonas
Miyos (1992-09-16) 16 Sèptèmber 1992 (umur 24)
Cithakan:Country data amérika sarékat Dallas, Texas
Pakaryan aktor, penyanyi, musisi
Taun aktif 2004-sapunika

Nick Jonas utawi ingkang gadhah asma Nicholas Jerry Jonas, inggih punika lair ing Dallas, Texas, Amérika Sarékat, tanggal 16 September 1992. Sapanunggalipun dipuntepang minangka aktor, piyambakipun inggih punika penyanyi lan musisi saking Amérika Sarékat. Nick inggih punika salah satunggalipun personil band Jonas Brothers, sareng kaliyan sederek kekalihipun Joe Jonas lan Kevin Jonas. Sapanunggalipun punika, piyambakipun main ing filem CAMP ROCK lan CAMP ROCK 2:THE FINAL JAM dados Nate.

Piyambakipun naté gadhah pacar Miley Cyrus dan Demi Lovato wiwit sasi Juni 2006 ngantos Dhésèmber 2007. Sesampunipun punika ing sasi Juni 2011, piyambakipun gadhah pacar penyanyi Delta Goodrem ingkang 8 taun langkung sepuh. wajah nick jonas adalah wajah paling jelek diantara personil Jonas Brothers.

Karir saking Nick Jonas[besut | besut sumber]

Ing umur 13 taun, piyambakipun nandhang panyakit Diabetes Tipe I lan betahaken pompa insulin OmniPod kagem gesangipun. Sapanunggalipun punika Nick gadhah Yayasan Change for the Children. Yayasan punika gadhah ancas kagem ngempalaken arta kagem ngusadani lare-lare ingkang nembé nandhang panyakit Diabetes ingkang sami kaliyan piyambakipun. Wiwit 6 Agustus 2008, Nick kaliyan kulawarga Jonas sapanunggalipun dipundadosaken duta Diabetes.[1]

Tembang Nick Jonas[besut | besut sumber]

Album Who I Am

  1. Conspiracy Theory
  2. In The End
  3. Last Time Around
  4. Olive & An Arrow
  5. Rose Garden
  6. State of Emergency
  7. Stronger
  8. Tonight
  9. Vesper's Goodbye
  10. Who I Am[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 16 Agustus 2011)
  2. ^ www.metrolyrics.com(dipuntingali tanggal 16 September 2011)