Joe Jonas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Joseph Adam Jonas
Paraban Joe Jonas
Saka Amérika Sarékat Wyckoff, New Jersey
Mangsa akarya 2005–sekarang
Sana jaringan http://www.thejonasbrothers.com

Joe Jonas ingkang gadhah asma lair Joseph Adam Jonas inggih punika penyanyi. Saderengipun dados penyanyi Joe gadhah kekajengan badhé dados pelawak lan badhé audisi kagem acara komedi sketsa.[1]. Joe lair tanggal 15 Agustus 1989 ing Casa Grande, Arizona, Amérika Sarékat. Sapanunggalipun dados penyanyi, Joe inggih punika musisi, aktor, lan penari. Piyambakipun inggih punika laré saking Denise ingkang ugi dados penyanyi lan Paul Kevin Jonas, Sr, pangripta tembang ugi musisi. Joe gadhah saderek Nick Jonas lan Kevin Jonas. Tiga-tiganipun gadhah grup band pop-rock ingkang dipunparingi asma Jonas Brothers dan pacar Demi Lovato.

Single Tembang[besut | besut sumber]

Single[besut | besut sumber]

  1. (2008) We Rock
  2. (2009) Send It On
  3. (2010) Make A Wave

Tembang Video[besut | besut sumber]

  1. (2008) This Is Me
  2. (2009) Send It On
  3. (2010) Make It Right Nada Vou Mudar

Film Joe Jonas[besut | besut sumber]

  1. (2008) Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert
  2. (2008)Camp Rock
  3. (2009) Jonas Brothers: The 3D Concert Experience
  4. (2009) Band in a Bus
  5. (2009)Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
  6. 2010 Camp Rock 2: The Final Jam[2]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ www.imdb.com(diputningali tanggal 7 Oktober 2011)
  2. ^ selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 7 Oktober 2011)