Joe Jonas

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Joseph Adam Jonas
Paraban Joe Jonas
Saka Flag of the United States.svg Wyckoff, New Jersey
Mangsa akarya 2005–sekarang
Sana jaringan http://www.thejonasbrothers.com

Joe Jonas ingkang gadhahi asma lair Joseph Adam Jonas inggih punika penyanyi. Saderengipun dados penyanyi Joe gadhahi kekajengan badhe dados pelawak lan badhe audisi kagem acara komedi sketsa.[1]. Joe lair tanggal 15 Agustus 1989 ing Casa Grande, Arizona, Amérika Sarékat. Sapanunggalipun dados penyanyi, Joe inggih punika musisi, aktor, lan penari. Piyambakipun inggih punika lare saking Denise ingkang ugi dados penyanyi lan Paul Kevin Jonas, Sr, pangripta tembang ugi musisi. Joe gadhahi saderek Nick Jonas lan Kevin Jonas. Tiga-tiganipun gadhahi grup band pop-rock ingkang dipunparingi asma Jonas Brothers dan pacar Demi Lovato.

Single Tembang[sunting | Owah sumber]

Single[sunting | Owah sumber]

  1. (2008) We Rock
  2. (2009) Send It On
  3. (2010) Make A Wave

Tembang Video[sunting | Owah sumber]

  1. (2008) This Is Me
  2. (2009) Send It On
  3. (2010) Make It Right Nada Vou Mudar

Film Joe Jonas[sunting | Owah sumber]

  1. (2008) Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert
  2. (2008)Camp Rock
  3. (2009) Jonas Brothers: The 3D Concert Experience
  4. (2009) Band in a Bus
  5. (2009)Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
  6. 2010 Camp Rock 2: The Final Jam[2]

Pranala jaba[sunting | Owah sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Joe Jonas ing Wikimedia Commons.


Cathetan suku[sunting | Owah sumber]

  1. ^ (en)www.imdb.com(diputningali tanggal 7 Oktober 2011)
  2. ^ (id)selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 7 Oktober 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Joe_Jonas&oldid=949813"