Selena Gomez

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Selena Gomez Logo New.png
Selena Gomez - Walmart Soundcheck Concert.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Selena Marie Gomez
Génre Pop, dance, electropop, pop rock
Pakaryan Aktris, Penyanyi, Panulis lagu, Penari, Modhèl
Piranti Vokal, Gitar, Piano
Mangsa akarya 2002-
Labèl Hollywood
Sing magepokan Selena Gomez & The Scene, Demi Lovato, Katy Perry, Britney Spears, Miley Cyrus, Taylor Swift, Vanessa Hudgens
Sana jaringan www.selenagomez.com/

Selena Marie Gomez 22 Juli 1992 (lair ing Grand Prairie, Texas, Amérika Sarékat, 22 Juli 1992; umur 26 taun) ya iku panjenengané dadi penyanyi pop, penari, panulis lagu, lan aktris Amérika Sarékat kang misuwur minangka duwé lakon sajeroning serial Disney Wizards of Waverly Place

Karier[besut | besut sumber]

Babagan Akting[besut | besut sumber]

Gomez ing studhio Wizards of Waverly Place sadurungé ditayangake ing tv ing tanggal April 2007

Gomez miwiti karier aktingé ing umur pitung taun, mainaké tokoh Gianna ing Barney & Friends. Panjenengané uga sinau sakabèhané ing babagan pambiwara utawa asring kasebat pranatacara.

Biografi[besut | besut sumber]

Selena Marie Gomez duwéni karir ing Barney & Friends, nandhang sithik chingãos karo Demi Lovato.

Program[besut | besut sumber]

Selena Marie Gomez "Selena Gomez" njabat ing taun 2003 Barney & Friends, duwéni lakon ing taun 2007 Wizards of Waverly Place ing taun 2007 njabat Wizards of Waverly Place: The Movie, ing taun 2009 lan uga njabat episode Sonny with a Chance.

Musik[besut | besut sumber]

Selena Marie Gomez "Selena Gomez" ngekspresikaké dhiri lan wiwit nyanyi ing omah, akèh wong kang lunga saka omahé lan lagi deleng ésainé, nyalin lagu saka Selena Katty Perry, Demi Lovato, nanging kanthi idin lan disalin lagu kasebut sihir.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]