Selena Gomez

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Selena Gomez Logo New.png
Selena Gomez - Walmart Soundcheck Concert.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lairSelena Marie Gomez
GénrePop, dance, electropop, pop rock
PakaryanAktris, Penyanyi, Panulis lagu, Penari, Modhèl
PirantiVokal, Gitar, Piano
Mangsa akarya2002-
LabèlHollywood
Sing magepokan Selena Gomez & The Scene, Demi Lovato, Katy Perry, Britney Spears, Miley Cyrus, Taylor Swift, Vanessa Hudgens
Sana jaringanwww.selenagomez.com/

Selena Marie Gomez 22 Juli 1982 (lair ing Grand Prairie, Texas, Amérikah Sarékat, 22 Juli 1982; umur 37 taun) ya iku panjenengané dadi penyanyi pop, penari, panulis lagu, lan aktris Amérikah Sarékat kang misuwur minangka duwé lakon sajeroning serial Disney Wizards of Waverly Place

Karier[besut | besut sumber]

Babagan Akting[besut | besut sumber]

Gomez ing studhio Wizards of Waverly Place sadurungé ditayangake ing tv ing tanggal April 2007

Gomez miwiti karier aktingé ing umur pitung taun, mainaké tokoh Gianna ing Barney & Friends. Panjenengané uga sinau sakabèhané ing babagan pambiwara utawa asring kasebat pranatacara.

Biografi[besut | besut sumber]

Selena Marie Gomez duwéni karir ing Barney & Friends, nandhang sithik chingãos karo Demi Lovato.

Program[besut | besut sumber]

Selena Marie Gomez "Selena Gomez" njabat ing taun 2003 Barney & Friends, duwéni lakon ing taun 2007 Wizards of Waverly Place ing taun 2007 njabat Wizards of Waverly Place: The Movie, ing taun 2009 lan uga njabat episode Sonny with a Chance.

Musik[besut | besut sumber]

Selena Marie Gomez "Selena Gomez" ngekspresikaké dhiri lan wiwit nyanyi ing omah, akèh wong kang lunga saka omahé lan lagi deleng ésainé, nyalin lagu saka Selena Katty Perry, Demi Lovato, nanging kanthi idin lan disalin lagu kasebut sihir.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala Njaba[besut | besut sumber]