Britney Spears

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Britney Spears

Britney Jean Spears (lair 2 Desember 1981) iku sawijining penyanyi saka Amérika Sarékat. Senadyan Britney Spears isih anom, kariré wis dawa. Dhèwèké tau kawin karo Jason Federline lan pinaringan rong putra. Saiki nanging wis pegatan.

Diskografi[besut | besut sumber]

Album[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Britney_Spears&oldid=1100584"