2 Desember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

2 Desember punika, dinten ingkang kaping 336 utawi 337 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

1 Desember2 Desember3 Desember
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 2 Desember ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2_Desember&oldid=935764"