2 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 2 Desember)

2 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 336 utawi 337 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

1 Dhésèmber – 2 Dhésèmber – 3 Dhésèmber