Barney and Friends

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Barney & Friends ("Barney Sakanca") iku siji acara télévisi bocah-bocah sing diwiwiti ing taun 1992 lan diprodhuksi ing Amérikah Sarékat. Acara iki mirunggan kanggo bocah-bocah sing durung mlebu sekolah, sing umuré 1-8 taun. Sérial iki nuduhaké paraga sing jenengé Barney, ya iku siji Tyrannosaurus rex awarna ungu. Dhèwèké mènèhi ajaran nganggo lagu lan jogèd.

Barney digawé ing taun 1987 déning Sheryl Leach saka Dallas, Texas.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Lev, Michael A (10 December 1992). "Barney! Barney! He's Kid Dinomite". Chicago Tribune. Dijupuk 9 September 2010. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]