Akhadi Wira Satriaji

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Akhadi Wira Satriaji
Kaka Slank.jpg
Pratélan latar wuri
ParabanKaka
GénreRock / Blues
LabèlSlank Records
Sing magepokanSlank
Sana jaringanhttp://www.slank.com

Akhadi Wira Satriaji utawi asring dipuntimbali Kaka (lair ing Jakarta, 10 Maret 1974; umur 45 taun) inggih punika sepupunipun Bim-bim, ingkang damel grup musik Slank.[1] Ing Slank, Kaka dados vokalisipun.[1] Kaka punika putra nomer sekawan saking sekawan sadherek.[1] Kaka wiwit mangertos bab musik wiwit SMP.[1] Nanging nembé ndhèrèk Slank nalika nembé kelas 1 SMA ing taun 1989.[1] Slank piyambak punika grup musik ingkang tansah eksis damel karya-karya saking taun 1983 ngantos dumugi sapunika.[1] Kaka minangka gantosipun tilas vokalis Slank saderengipun, Well Welly.[2] Jagad artis ingkang dipunjangkepi kaliyan gaya glamour lan foya-foya panci angèl dipunhindari, Kaka lajeng dados pangangge narkoba.[2] Wiwitanipun nyobi kemawon, nanging lajeng katerasan.[2] Pungkasanipun wiwit taun 2000, kanthi pambiyantu obat-obatan saking Cina, Kaka saged mantun saking ketagihan narkoba.[2] Kaka palakrami kaliyan Natascha Oking ing dinten Jumat tanggal 13 Dhésèmber 2002.[2] Palakrami punika dados palakrami Kaka ingkang kaping kalihipun.[2] Saking palakrami ingkang kapisan patutan Soleilluna (lair 1996) lan saking ingkang kaping kalihipun pikantuk kalih putra Chaska Satriaji (lair 6 April 2004) lan Siti Alaula Satriaji (lair 23 Agustus 2007).[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f 'Kaka Slank dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)
  2. a b c d e f g Profil dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)

Pranala njawi[besut | besut sumber]

'Kaka Slank