Brandon De Angelo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Brandon De Angelo
Brandon De Angelo.jpg
Brandon De Angelo Supermi
Asma wiyosan Brandon De Angelo
Miyos (2001-11-10) Novèmber 10, 2001 (umur 18)
Indonésia Surabaya, Jawa Timur, Indonésia
Pakaryan Penari
Taun aktif 2010-saiki

Brandon De Angelo (lair ing Surabaya, Jawa Timur, 10 Novèmber 2001; umur 18 taun) dhèwèké iku penari kang miwiti kondhang ning masarakat amarga meluacara adu bakat ning Indonésia Mencari Bakat kang dibabarake ing televisi swasta.[1] Kondhang ning masarakat Indonésia kanthi jeneng Brandon IMB.[1] Brandon uga kondhang karo jeneng Brandon de Angelo déning fansé kang akehé nganti jutaan kang ngakuni nggabung karo fans club kang ditujukaké kanggo njurung Brandon, fans club iku arané Brandonizer.[1]

Ing acara Indonesia Mencari Bakat, Brandon kang umuré isih 8 taun bisa nggawe para juriné kesengsem lan bisa nggawe seneng para pemiarsa ing kabèh daerah ing Indonésia amarga kaprigelané njoged hip-hop kaya ta penari professional diwasa.[1] Karo èksprèsi, obahan, lan tèhnik kang apik banget, Brandon bisa mlebu nganti tekan babak final bebarengan karo finalis-finalis liyané kang umuré luwih tuwa saka dhèwèké.[1] Brandon De Angelo iku peserta ajang pencarian bakat saka Surabaya, bebarengan karo finalis-finalis liyané, kaya ta Klantink lan Fay Nabila.[1] Nganti awal sasi Agustus taun 2010, Brandon isih ana usaha kang mantep kanggo meluni babak final karo panjurung para fansé kang setia.[1]

Ning taun 2011 pasé ning sasi Juni, Brandon de Angelo kang wis akèh éntuk tawaran kanggo modhel iklan produk-produk ning Indonésia.[2] Dhèwèké éntuk tawaran kanggo mainaké peran ning filem kang irah-irahané Langit Biru.[2] Brandon manfaataké wektu preinané kanggo kagiyatan syuting, manawa ora lagi prei dhèwèké njaluk idin maring sekolahané.[2] Ora namung aktif ing sekolah, dhèwèké uga ngisi kagiyatané kaya gladhèn njoged.[2] Dhèwèké duwé kepinginan bisa dadi penari kang bisa go internasional.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g biografi Brandon De Angelo dipununduuh tanggal 9 September 2011
  2. a b c d e berita Brandon De Angelo dipununduuh tanggal 9 September 2011