Menyang kontèn

Angel Lelga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Angel Lelga
LairLely Anggraeni
(1977-06-21) Juni 21, 1977 (umur 47)
Sukaharja, Indonésia
PakaryanArtis
Penyanyi
Taun aktif2000 - sekarang
BojoRhoma Irama (bercerai)

Angel Lelga utawa Angeliq kang duwé jeneng asli Lely Anggraeni (lair ing Kabupatèn Sukaharja, 21 Juni 1977; umur 47 taun) iku penyanyi, pemeran sinétron saka Indonésia.[1] Ing taun 2008, Angel ngetokaké album kang pisanan kanthi irah-irahan Pertama, album mau alirané pop.[1]

Saliyané nyanyi dhèwèké uga dadi bintang filem ing filem Susuk Pocong lan nyanyi kanggo ngisi filem mau.[1] Saliyané iku Angel uga pinter gawé pola klambi (ndésain).[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d biografi Angel Lelga dipununduh tanggal 5 September 2011