Angel Lelga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Angel Lelga
Angel Lelga.jpg
LairLely Anggraeni
(1985-01-01) Januari 1, 1985 (umur 35)
Indonésia Surakarta, Indonésia
PakaryanAktris
Penyanyi
Taun aktif2004 - sekarang
BojoRhoma Irama (bercerai)

Angel Lelga utawa Angeliq kang duwé jeneng asli Lely Anggraeni (lair ing Surakarta, 1 Januari 1985; umur 35 taun) iku penyanyi, pemeran sinétron saka Indonésia.[1] Ing taun 2008, Angel ngetokaké album kang pisanan kanthi irah-irahan Pertama, album mau alirané pop.[1]

Saliyané nyanyi dhèwèké uga dadi bintang filem ing filem Susuk Pocong lan nyanyi kanggo ngisi filem mau.[1] Saliyané iku Angel uga pinter gawé pola klambi (ndésain).[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d biografi Angel Lelga dipununduh tanggal 5 September 2011