Naraguna:JV04Rizal Habiburohman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nama kula Rizal Habiburohman lahir ning sragèn, anak nomer loro saka lima sedulur, saiki lagi kuliah ning Universitas Indonesia angkatan mlebu taun 2010. aku wong sing seneng karo wong sing isa ngerteni aku, aku wonge rada ora bisa srawung karo wong sing lagi wae kenal, dadine yen pengen kancanan karo aku kowe kudu nyedaki aku dhisik. ya mung ngono wae ngenani aku yen ana kalodhangan wektu bisa tak sambung meneh. waturnuwun aku isih duru bisa mbedakne tanda diakritik (e). mumet . . . .