Iwet Ramadhan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Iwet Ramadhan
Iwet ramadhan.jpg
Lair Wethandrie Ramadhan
Pakaryan penyiar

Iwet Ramadhan (lair ing Yogyakarta, 24 Juli 1981; umur 37 taun)[1] Iwet Ramadhan punika salah setunggaling penyiar radhio Indonésia.[1] Iwet Ramadhan ingkang gadhah asama jangkep Wethandrie Ramadhan punika sampun sangang taun nyambut damel dados penyiar radhio.[1] Iwet Ramadhan punika putranipun pasangan Sujudiman Saleh saha Fauziah.[1] Iwet punika salah setunggaling alumni saking jurusan Arsitèktur Univèrsitas Parahyangan.[1]

Nalika kelas tiga SMA Iwet nglamar wonten radhio Prambors Jakarta, nanging dèrèng ketampi.[1] Nalika kuliyah wonten ing kutha Bandung, Jawi Kilèn,[1] Iwet Ramadhan banjur ketampi wonten ing radhio OZ Bandung.[1] Iwet Ramadhan lajeng dados penyiar ing radhio punika.[1] Nalika samanten Iwet pikantuk arta 3.500 rupiyah saben siyaran satunggal jam.[1] Nanging Iwet namung nem wulan nyambut damel wonten ing radhio punika.[1] Iwet lanjeng nglamar wonten radhio Hard Rock FM, ingkang nembé kabangun ing Bandung.[1] Iwet dipuntampi nanging kedah ndhèrèk pelatian ingkang dangunipun 3-4 wulan.[1] Nalika siyaran punika saben satunggal jam siyaran Iwet Ramadhan dipungaji paling sakedhik 25 èwu rupiyah.[1]

Wiwit SMP, Iwet Ramadhan pancèn remen mirengaken radhio.[2] Nalika samanten penyiar radhio ingkang dipunremeni inggih punika Becky Tumewu.[2] Saben dinten, Iwet mirengaken siyaran Becky Tumewu saha ndhèrèk on air.[2] Iwet on air punika boten kanggé nyuwun lagu nanging kanggé pikantuk kasempatan supados saged pirembagan kaliyan Becky Tumewu.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n Iwet Ramadhan Langganan Pengganti(dipunundhuh tanggal 15 September 2011)
  2. a b c d nostalgia.tabloidnova.com(dipunundhuh tanggal 15 September 2011)