Lucky Hakim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lucky Hakim
Lucky hakim crop.jpg
Pakaryan aktor

Lucky Hakim (lair ing Cilacap, 12 Januari 1978; umur 41 taun).[1] Lucky Hakim iku salah sijiné aktor kang asalé saka Indonesia.[1] Lucky Halim misuwur jenengé amarga main sinétron.[1] Saliyané main sinétron, Lucky uga main ing filem layar lebar.[1] Lucky Hakim nikah karo wong wadon kang jenengé Indahsari.[1] Indahsari nglairaké anak kang sepisanan ing Rumah Sakit Meilia, Kutha Wisata Cibubur.[1] Lucky Hakim tau dadi bintang ing sinétron kang judhulé MUTIARA HATI lan DOA.[1] Lucky hakim uga dipilih dadi bintang tamu ing kirab Finalis Pemilihan Duta Wisata Kabupatèn Cilacap 2010,[2] Kirab iki dianakaké ing kutha Cilacap diwiwiti saka dalan A. Yani (sisih kulon Kantor Disbudpar) lan dipungkasi ing Pendhopo Kabupatèn Cilacap.[2] Nalika iku akèh wong kang ngundang-ngundang jeneng Lucky Hakim nalika dhokar kang ditumpaki Lucky Hakim liwat.[2] Iki amarga para warga bisa ndelok langsung Lucky Hakim kang lumrahé mung dideleng saka tivi.[2] Lucky Hakim dipilih dadi grup kesenian tradhisional ing kirab iki amarga Lucky Hakim asalé saka kutha Cilacap.[2] Iki nduwéni ancas supaya nggugah semangat para finalis supaya bisa duwé karir ing donyaning entertain kaya Lucky Hakim.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 31 Agustus 2011)
  2. a b c d e f pariwisata.cilacapkab.go.id(dipunundhuh tanggal 31 Agustus 2011)