Kevin Richardson (musisi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kevin Richardson
Kevin Richardson on tour.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lairKevin Scott Richardson
GénrePop
PakaryanPenyani, panulis lagu, modhèl, aktor
PirantiVokal, piano
Mangsa akarya1993–saiki
LabèlJive
Sing magepokanBackstreet Boys, Krystal Harris

Kevin Richardson jeneng dawané ya iku Kevin Scott Richardson, (lair ing Lexington, Kentucky, Amérikah Sarékat, 3 Oktober 1972; umur 47 taun).[1] Dhèwèké ya iku sawijining penyanyi kang tau gabung karo grup musik wong nom, Backstreet Boys. Nanging ing taun 2006, dhèwèké metu saka grup musik iki.[2] Kevin, nalika isih sekolah, aktif ing kegiyatan téater lan kerep mèntasaké carita.[1] Dhèwèké gabung karo Backstreet Boys taun 1993 lan ninggal grup mau taun 1996, kanthi alesan kepéngin 'nerusaké uripé sajangkah manèh'.[1] Bintang filem THE SPIRIT BEAR (2007) iki, banjur palakrama karo sawijining penari kang uga penari mburiné penyanyi Cher, Kristin Willits.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d kapanlagi.com Diundhuh tanggal 11 September 2011
  2. anneahira.com Diundhuh tanggal 11 September 2011