Kevin Richardson (musisi)

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kevin Richardson
Kevin Richardson on tour.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Kevin Scott Richardson
Génre Pop
Pakaryan Penyani, panulis lagu, modhèl, aktor
Piranti Vokal, piano
Mangsa akarya 1993–saiki
Labèl Jive
Sing magepokan Backstreet Boys, Krystal Harris

Kevin Richardson jeneng dawané ya iku Kevin Scott Richardson, (lair ing Lexington, Kentucky, Amérika Sarékat, 3 Oktober 1972; umur 43 taun).[1] Dhèwèké ya iku sawijining penyanyi kang tau gabung karo grup musik wong nom, Backstreet Boys. Nanging ing taun 2006, dhèwèké metu saka grup musik iki.[2] Kevin, nalika isih sekolah, aktif ing kegiyatan téater lan kerep mèntasaké carita.[1] Dhèwèké gabung karo Backstreet Boys taun 1993 lan ninggalaké grup mau taun 1996, kanthi alesan kepéngin 'nerusaké uripé sajangkah manèh'.[1] Bintang film THE SPIRIT BEAR (2007) iki, banjur palakrama karo sawijining penari kang uga penari mburiné penyanyi Cher, Kristin Willits.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d (id) kapanlagi.com Diundhuh tanggal 11 September 2011
  2. ^ (id) anneahira.com Diundhuh tanggal 11 September 2011